Over Silvia

Ik ben Silvia Holtkamp en sinds vele jaren coach in het bedrijfsleven en in de sportwereld, waar ik managers, directie, medewerkers en sporters help veranderingen op een positieve manier door te voeren. Hierbij is het belangrijk om oog te hebben en te houden voor het welzijn van alle medewerkers en sporters van schoonmaker tot topscoorder van ballenjongen tot directeur. Tenslotte kan je alleen een succesvol bedrijf leiden als iedereen zijn steentje bijdraagt en hetzelfde geldt voor een succesvolle sportprestatie.

Als geen ander weet ik uit eigen ervaring hoe het is het om in je werk niet je draai te kunnen vinden en/of uitdaging te missen. Daarnaast heb ik een sportcarrière gehad en ik weet daardoor veel over presteren onder druk. Uit beiden onderdelen van mijn leven heb ik geleerd dat bewegen in combinatie met traditionele praatsessies succesfactoren zijn die bijdragen aan een voorspoedig herstel van een bore- of burn-out en leiden tot een positieve balans in het leven.

Mijn passie ligt op het gebied van sport. Ik ben een sportvrouw in hart en nieren. Daarnaast ben ik altijd nieuwsgierig naar de werking van het lichaam in samenwerking met het brein, want het één kan niet zonder het ander. Ik heb verschillende onderzoeken en opleidingen gedaan om mijn kennis van het lichaam en brein uit te breiden. Dat is gelukt en ik heb er zelf een boek over geschreven ‘Body to Brain’. (link naar je boek toevoegen).

Bewegen is de rode leidraad in mijn coachsessies. Door letterlijk los te komen van het patroon waar je als bedrijf of individu vastzit, moet je bewegen. Door het in beweging brengen van lichaam en geest kom je los en bevrijd je jezelf van het net waar je in gevangen zit. Laat de frisse wind door je brein waaien en laat je lichaam voelen wat er allemaal mogelijk is.

Verder geloof ik in de kwaliteiten van ieder mens. Deze wil ik graag benadrukken en meer naar voren laten komen, want waarom zouden wij de focus leggen op onze zwaktes? Wanneer je als mens je kwaliteiten kan inzetten, word je gelukkiger en ben je productiever. En niet iedereen kent zijn eigen kwaliteiten, maar ik help je graag bij het ontdekken van jouw kwaliteiten, want dat jij die hebt, dat weet ik zeker.