Jouw coach voor personal training in combinatie met coachsessies

Ik ben Silvia Holtkamp, eigenaar van S. Holtkamp Coaching waarbij ik mensen en bedrijven coach op een sportieve manier. Ik geloof in het benadrukken van kwaliteiten van mensen in plaats van de focus te leggen op verbeterpunten.  Daarnaast geloof ik in de meerwaarde van bewegen in combinatie met coachsessies. 

Ik sport graag en veel. Daar voel ik mij gelukkig bij en het is een ideale uitlaadklep waar ik niet zonder kan. Even mijn hoofd leegmaken om daarna alles weer goed in mijn hoofd te kunnen orderenen. Daarnaast ben ik getrouwd, moeder van vijf kinderen en is het bij ons thuis een gezellige beestenboel. Ik ben ambitieus en geen droom is mij groot genoeg. 

Bij mij kan je terecht als je vastloopt op het werk, in je relatie of in allebei. Soms is het fijn om met iemand te kunnen sparren die jou helpt om de focus terug te brengen en jou de belangrijke vragen stelt zoals: Wie ben je? Wat wil je? Wat is je droom?

Voorkomen van miscommunicatie dankzij de DISC analyse

Als coach maak ik onder andere gebruik van de DISC analyse voor het in kaart brengen van jouw communicatievoorkeursstijlen en waarden van jezelf en je omgeving. Elkaar goed begrijpen is de sleutel in het voorkomen van miscommunicatie. Wanneer je weet welke communicatiestijl jij bij voorkeur hanteert dan kan ik je leren wat dit voor effect heeft op de verschillende mensen in jouw leven.  

Voorkomen van een burn out en een bore out 

Verder is het belangrijk om te weten waar jij energie van krijgt en waarvan niet. Energievreters zijn de balansverstoorders in je leven. Als je weet welke dat zijn, kan je er rekening mee houden. Hetzelfde geldt voor werk waarin je niet voldoende uitgedaagd wordt (bore out) daar kun je ook uitgeput en moe van raken.

Ondersteuning bij afvallen en het creëren van een gezonde leefstijl

Daarnaast helpt het kennen van je energievreters ook bij het afvallen en/of het aanleren van een gezonde leefstijl. Wat voor de één werkt, werkt niet per definitie ook voor de ander. Voor gezond afvallen heb je een gezonde mindset nodig en daar kan ik jou bij helpen. En weet dat afvallen meer inhoudt dan het minder snoepen, want daarmee boek je alleen resultaat voor de korte termijn. Een gezonder gewicht betekent meer bewegen en bewuster eten.  Kortom, een totale aanpassing van je leefstijl en dat gaan wij dan samen stap voor stap in een traject doen.  Daarmee behaal je resultaten voor op langer termijn en leer je handigheidjes waar je de rest van je leven profijt van hebt.  

DISC analyse speciaal voor sporters

De DISC analyse maak ik ook speciaal voor sporters. Uit deze analyse komt onder andere naar voren hoe jij als sporter graag gecoacht wil worden, maar het laat ook zien hoe je omgaat met stress en prestatiedruk. Heel leerzaam voor jou, maar ook voor een trainer die hiermee inzicht krijgt hoe zijn sporters met bovenstaande thema’s omgaan. 

Ik coach volgens het principe van Goed naar Beter en dat pas ik toe in individuele en teamcoachsessies. 

Waarvoor kan je bij mij terecht?

In de eerste plaats geef ik PT & C sessies, een combinatie van personal training & coaching.
Daarnaast help ik je graag bij het fit en gezond voelen, fysiek en mentaal.  

Verder kun je bij mij terecht wanneer je vastloopt in je baan, thuis, of blokkeert tijdens een wedstrijd.
Verwacht van mij geen zoetsappige geitenwollen sokkengedoe. Ik werk vanuit kracht en persoonlijke kwaliteiten en ik kan niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan.