Samen werking met PUSH

Samen werking met Push

Sinds augustus 2023 zijn wij als S Holtkamp Coaching de samenwerking aangegaan met Push trainingen Nieuwegein. Wij hebben hier een ruime sportomgeving en een coachruimte tot onze beschikking, zodat we iedereen van elk niveau en met iedere uitdaging kunnen begeleiden.

Wij bieden hier het Mind & BodyFit program aan voor mensen die vanuit Burn-out klachten weer terug de werkvloer op willen, sporters die zichzelf mentaal en fysiek willen (door)ontwikkelen, Mensen die veerkrachtiger in het leven willen komen te staan, mensen die een langdurige gezondere levensstijl ambiëren en mensen die vanuit andere oorzaken weer terug de maatschappij in willen.

Wij behandelen niemand gelijk!

Omdat iedereen verschillend is, is onze werkwijze voor niemand gelijk. De basis is dat uiteraard wel. Als je in het Mind & BodyFit program stapt dan zijn onze afspraken altijd 1 ½ uur, waarbij we inzetten op een combi van mentale coaching en fysieke training. Iedereen krijgt van ons een coachmap, met documenten en opdrachten die passen bij jouw hulpvraag. Op deze manier zal iedereen zijn eigen persoonlijke map samenstellen.
Ook de fysieke trainingen passen we aan op jou, op je wensen en op waar winst te behalen valt. Hierbij houden we uiteraard ook rekening met de fysieke ongemakken en blessures mochten deze aanwezig zijn. En zetten we vaak in op jouw sportgeschiedenis. Op beide vlakken gaat het om doelen stellen en jezelf uitdagen tot dezelfde stap in een veilige omgeving waarbij succeservaringen heel belangrijk zijn.

Mind & BodyFit Program is voor iedereen

Iedereen kan aan de slag met het Mind & BodyFit Program, of je nu een atleet bent die wekelijks (meerdere keren) sport, al een tijdje niks meer aan sport hebt gedaan of eigenlijk nooit of bijna niks met sport hebt gedaan. Doordat iedereen een persoonlijk plan heeft werken we vanuit jouw basis.

Small Group training

Naast de individuele begeleiding bieden we ook small group trainingen aan, in deze groepen zitten nooit meer dan 4 personen. Zodat we aandacht hebben voor iedereen. Ook tijdens deze trainingen passen we de oefeningen aan op ieder individu. Deze training duurt een uur, die we daarna afsluiten met een kopje thee/ koffie.

Individuele coachsessies

Ook bieden wij hier individuele Mindfit coachsessies aan, waarbij er keuze is uit half uur of een uur sessie. Hierbij gaan we niet sporten en richten we ons enkel op het mentale stuk. Ook hierbij werken we vanuit een coachmap die we kunnen vullen met documenten die passen bij jouw hulpvraag. Hiervoor is een strippenkaart ontwikkeld die te koop is via Push.

Push:

Ontdek de impact van het Mind & BodyFit Programma! Deze aanpak, die praat- en beweegsessies combineert, bevordert zowel geestelijk als lichamelijk herstel, wat gunstig is voor zowel werknemers als werkgevers. Begrijp de signalen van je lichaam zodat je sneller herstelt, ervaar plezier, motivatie en zelfvertrouwen voor optimale prestaties, werk met bestaande vaardigheden voor plezierig werken, verminder stress en verbeter slaap voor een gebalanceerd lichaam, en ontdek positieve langetermijneffecten op hersenen en lichaam door GDNF-aanmaak tijdens het sporten. Ontdek nu hoe het Mind & BodyFit Programma jouw welzijn en prestaties kan verbeteren!

Is dit wat voor jou?

Waar word je warm van? Waar ga je sneller van lopen? Wat belemmert je?

Ontdek wat je energie neemt en geeft, en wat dat van jou vraagt.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we ontdekken of Individuele Coaching met DISC iets voor jou is.