Samen werking met PUSH

Samen werking met Push

Sinds augustus 2023 zijn wij als S Holtkamp Coaching de samenwerking aangegaan met Push trainingen Nieuwegein. Wij hebben hier een ruime sportomgeving en een coachruimte tot onze beschikking, zodat we iedereen van elk niveau en met iedere uitdaging kunnen begeleiden.

Wij bieden hier het Mind & BodyFit program aan voor mensen die vanuit Burn-out klachten weer terug de werkvloer op willen, sporters die zichzelf mentaal en fysiek willen (door)ontwikkelen, Mensen die veerkrachtiger in het leven willen komen te staan, mensen die een langdurige gezondere levensstijl ambiëren en mensen die vanuit andere oorzaken weer terug de maatschappij in willen.

Wij behandelen niemand gelijk!

Omdat iedereen verschillend is, is onze werkwijze voor niemand gelijk. De basis is dat uiteraard wel. Als je in het Mind & BodyFit program stapt dan zijn onze afspraken altijd 1 ½ uur, waarbij we inzetten op een combi van mentale coaching en fysieke training. Iedereen krijgt van ons een coachmap, met documenten en opdrachten die passen bij jouw hulpvraag. Op deze manier zal iedereen zijn eigen persoonlijke map samenstellen.
Ook de fysieke trainingen passen we aan op jou, op je wensen en op waar winst te behalen valt. Hierbij houden we uiteraard ook rekening met de fysieke ongemakken en blessures mochten deze aanwezig zijn. En zetten we vaak in op jouw sportgeschiedenis. Op beide vlakken gaat het om doelen stellen en jezelf uitdagen tot dezelfde stap in een veilige omgeving waarbij succeservaringen heel belangrijk zijn.

Mind & BodyFit Program is voor iedereen

Iedereen kan aan de slag met het Mind & BodyFit Program, of je nu een atleet bent die wekelijks (meerdere keren) sport, al een tijdje niks meer aan sport hebt gedaan of eigenlijk nooit of bijna niks met sport hebt gedaan. Doordat iedereen een persoonlijk plan heeft werken we vanuit jouw basis.

Small Group training

Naast de individuele begeleiding bieden we ook small group trainingen aan, in deze groepen zitten nooit meer dan 4 personen. Zodat we aandacht hebben voor iedereen. Ook tijdens deze trainingen passen we de oefeningen aan op ieder individu. Deze training duurt een uur, die we daarna afsluiten met een kopje thee/ koffie.

Individuele coachsessies

Ook bieden wij hier individuele Mindfit coachsessies aan, waarbij er keuze is uit half uur of een uur sessie. Hierbij gaan we niet sporten en richten we ons enkel op het mentale stuk. Ook hierbij werken we vanuit een coachmap die we kunnen vullen met documenten die passen bij jouw hulpvraag. 

Push:

Ontdek de impact van het Mind & BodyFit Programma! Deze aanpak, die praat- en beweegsessies combineert, bevordert zowel geestelijk als lichamelijk herstel, wat gunstig is voor zowel werknemers als werkgevers. Begrijp de signalen van je lichaam zodat je sneller herstelt, ervaar plezier, motivatie en zelfvertrouwen voor optimale prestaties, werk met bestaande vaardigheden voor plezierig werken, verminder stress en verbeter slaap voor een gebalanceerd lichaam, en ontdek positieve langetermijneffecten op hersenen en lichaam door GDNF-aanmaak tijdens het sporten. Ontdek nu hoe het Mind & BodyFit Programma jouw welzijn en prestaties kan verbeteren!

Ervaringen van eerdere deelnemers

Het PT traject heb ik afgesloten en als heel goed en prettig ervaren.
Die begeleiding heb je nodig om de oefeningen/krachttrainingen op de juiste manier uit te voeren en je lichaam op een goede manier te belasten.
Dat doe je heel secuur én met de nodige humor!
Er wordt regelmatig gelachen en ondertussen hard gewerkt.
Dan vliegt zo’n uur zo voorbij.

In het Live-Style Coachings trajekt draait het, in mijn ogen, vooral om ‘bewustwording en omdenken’
Een goede 1e stap om verandering te brengen in mijn denken, gedachtes, doen en laten, gevolgen en handelen.
Het zijn onze eigen gedachten (en emoties) ten opzichte van de gebeurtenissen/omstandigheden die bepalen hoe we ons voelen.
Hoe ben ik bijv. in ons gezin opgegroeid. Wat voor opvoeding heb ik gehad, normen en waarden, wat zijn de dingen die je uit gewoonte doet.
Je helpt me daar heel goed bij om dingen uit te vragen, bewust na te laten denken o.a met behulp van voorbeelden, uit een werkmap met informatie opdrachten te maken, die te bespreken en te blijven oefenen (want ingesleten gewoontes krijg je er niet zomaar uit…).
Met als doel mijn gedachten patroon om te buigen naar positieve gedachten, zodat je me leert beter om te gaan met stressvolle situaties en ik daardoor veerkrachtiger wordt.

 

Petra – deelnemer van PT en Live-style coaching

Ik ben een jaar geleden vrij abrupt tot volledige stilstand te zijn gekomen door een flink hormonale disbalans. Als gevolg hiervan heb ik een ingewikkelde puzzel voorgeschoteld gekregen, hoe kom ik gezond in beweging? Hoe zorg ik voor balans? Hoe kan ik met zo’n disbalans in hormonen weet opstarten? Het balans was zover weg dat ik zelf simpelweg niet meer wist hoe ik het moest oplossen.  Ik uiteindelijk Silvia gevraagd of ze me kan helpen deze puzzel te leggen. Ooit was sporten voor mij de oplossing voor alles, sporten was mijn leven, maar de laatste jaren koste het me zoveel moeite dit op te pakken.

Dit zorgde ook dat elke week bij Silvia trainen een enorm gevecht met mezelf opleverde. Ik kon zo weinig vragen van mijn lijf dat mijn hoofd af en toe op hol sloeg. Door de hormonen wisselde mijn fitheid enorm per week (soms bijna per dag). Het fijne bij de trainingen van Silvia? Zij paste elke training aan op mij en mijn sportvoorkeuren/geschiedenis en hoe het die dag met me ging. Soms werd ik heel fijn, flink gepusht maar vaker ook beschermd tegen mezelf. Dit zorgde ervoor ik geen kans kreeg op verder overbelasten en ik langzaam steeds meer stappen heb kunnen zetten. Steeds een beetje meer, steeds een beetje minder frustratie over de gang van zaken. Ik heb beter leren accepteren dat mijn lichaam (en hoofd) soms simpelweg niet meer kan, vooral aangezien die hormonen een uitdaging blijven. Ik ben in ieder geval weer in beweging. Hierin heeft Silvia een belangrijk aandeel gehad om deze ingewikkelde puzzel te gaan leggen. De puzzel is nog niet compleet, maar het plaatje wordt langzaam steeds beter zichtbaar. Zie weer uit naar de volgende stappen van mijn leven.

Thanks, Renske – deelnemer

Is dit wat voor jou?

Waar word je warm van? Waar ga je sneller van lopen? Wat belemmert je?

Ontdek wat je energie neemt en geeft, en wat dat van jou vraagt.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we ontdekken of Individuele Coaching met DISC iets voor jou is.